Viktigt att inte visa rädsla

Hon satte på dem rena kläder och såg till att de var mätta. Hon pratade som vanligt och kämpade för att inte visa att hon var ledsen. När de var klara så packade hon en matsäck till var och en. Hon tog dom till en väg som låg utanför deras hem och satte dem på vägkanten. Hon förklarade att hon var tvungen att ge sig av en stund men att deras far skulle komma hem och att de skulle sitta där och vänta på honom. De lyssnade på henne. Hon gav dem massa kramar och kyssar och sa att hon älskade dem. Detta var den sista gången barnen fick se sin mamma. Man kan ju tycka att det verkar rått men hon förklarade att det var barn av en man som våldfört sig på henne och denne man med dessa gemensamma barn av en annan religion kommer en dag att växa upp och bli som deras far.

03/11/2014.     Category: Uncategorized.   Inga kommentarer.Comments are closed.