Olika människor ger olika tankar

Häftigt att ett möte bland två olika människor som aldrig setts förr kan skapa en ny relation så naturligt och snabbt. Det krävs ett möte och att man plockar fram den smarta sidan hos sig själ lugnt och sansat. Det är så spännande ju mer man tänker på det. Man ska aldrig döma personen framför dig i ICA kön då man aldrig vet vart i livet det kan leda till. I går fanns det liksom ingen som helst tanke på vem denna människa var och idag har det lett till ett snack om mediciner och hjärnkirurger. Ett samtal och det kändes som vi hade känt varandra i evigheter men i själva verket så var det bara i trettio minuter. Helt otroligt spännande med nya kontakter känner jag. Man ska aldrig säga aldrig. Det finns alltid utvägar och lösningar till allt. Man kanske helt enkelt skulle utsätta sig för olika projekt varje dag bara för att man kanske skulle snubbla på något givande.

 

03/11/2014.     Category: Uncategorized.   Inga kommentarer.Comments are closed.